Régi közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Brad Pitt otthon Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. 

Brad Pitt és Jennifer Aniston szakítását azóta nem tudják feldolgozni a rajongók, amióta megtörtént. Most, hogy mind a két színész szingli, sokan szeretnék, ha újrakezdenék a kapcsolatukat. A Brad Pittről szóló legutóbbi hírek csak feltüzelték az ezért szurkolókat, ugyanis elterjedt, hogy a színész megható és drága ajándékot adott Jennifer Anistonnak 50. születésnapja alkalmából.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: AFP/Kevin Winter

Amikor Brad Pitt és Jennifer elváltak, a közös otthonukat eladták. A színésznőnek nagyon fájt a ház elvesztése, és megbánta, hogy nem vásárolta ki Brad Pittet az ingatlanból, de már nem kell, hogy emiatt fájjon a feje. Az a pletyka terjedt el ugyanis, hogy a színész 60 millió fontért (körülbelül 22 milliárd forintért) megvásárolta a régi házukat Jennifernek az 50. születésnapja alkalmából. Sajnos azonban a híreket Brad cáfolta – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.