Elkezdődött Pécsi Ildikó unokájának kilakoltatása

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vita kilakoltatás unoka Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött a nap: ma kilakoltatják a budai ingatlanból Pécsi Ildikó unokáját.

Hosszú évek óta tartó vita zárult le néhány hete Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között. Ez azonban nem jelentette azt, hogy helyreállna a béke a családban, olyannyira nem, hogy a nagymama ragaszkodott hozzá, unokájának ki kell költöznie budai otthonából. Mivel Csabika magától ezt nem tette meg, ma megérkeztek az ingatlanhoz a végrehajtók.

A Blikk információi szerint 9 óra előtt néhány rendőr érkezett a helyszínre, majd 10 órakor, a moratórium lejárta után kezdődött a kilakoltatási eljárás a házból.

Pécsi Ildikó nem enyhül Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Ezt üzente kisunokájának Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190507-ezt-uzente-kisunokajanak-thomas-markle.htmlThomas Markle a sajtón keresztül üzent tegnap született kisunokájának. TV + Sztárok--Hajnali négykor lepte meg Király Viktort rajongója: meztelenül fogadta őt az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-hajnali-negykor-lepte-meg-kiraly-viktort-rajongoja-meztelenul-fogadta-ot-az-enekes.htmlKirály Viktor egy szürreális élményét osztotta meg a Pénzt vagy éveket! című műsorban: hajnali négykor látogatta meg otthonában egy rajongója. TV + Sztárok--Régi közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?http://www.life.hu/sztarok/20190507-regi-kozos-otthonukkal-ajandekozta-meg-brad-pitt-jennifer-anistont.htmlElterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. TV + Sztárok--Annoni Zita tudatosan figyel arra, hogy megteremtse a nyugalmat maga körülhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-annoni-zita-tudatosan-figyel-arra-hogy-megteremtse-a-nyugalmat-maga-korul.htmlDivatos és egyre többet használt kifejezés a tudatos életmód, de vajon tudjuk-e, hogy ez pontosan mit jelent? A Société x Yoga Brunch Mindful Talkson Annoni Zita fotós, Munkácsi Brigi, a NemPazar alapítója és Verrasztó Evelyn Európa-bajnok úszó és olimpikon a moderátor Kolossváry Orsolyával arról beszélgettek, hogyan adaptálhatjuk a tudatosságot a mindennapjainkban, mely területeken tudjuk ezt kamatoztatni, és mennyire nehéz megvalósítani a rohanó világban. TV + Sztárok--Így néztek ki a kopasz sztárjaink, amikor még volt hajuk: Vin Diesel sem volt mindig tarhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-igy-neztek-ki-a-kopasz-sztarjaink-amikor-meg-volt-hajuk-vin-diesel-sem-volt-mindig-tar.htmlA férfiaknak számolniuk kell azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre ritkásabb lesz a hajkoronájuk, ha még a genetika is az ellenségük, akkor pedig a kopaszodás sokkal hamarabb elkezdődik. Az alábbi sztárokra szinte már csak haj nélkül emlékszünk, pedig volt idő, amikor még nekik is kellett fodrászhoz járniuk. Megmutatjuk, hogyan néztek ki akkor. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien csipkés melltartóban mutatta meg gyönyörű alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-vasvari-vivien-csipkes-melltartoban-mutatta-meg-gyonyoru-alakjat.htmlIgencsak szexi képpel lepte meg rajongóit anyák napja alkalmából Vasvári Vivien. Csipkés melltartóban mutatta meg alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.