Varnus Xavér Kanadába költözik

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
Varnus Xavér költözés Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varnus Xavér elárulta, Kanadába költözik.

Varnus Xavér évek óta sokat ingázik, ideje nagy részét Németországban tölti, ugyanakkor Badacsony környéki birtokán is sokszor megfordul. Sőt, amióta megszületett az unokája, Kanada felé is gyakran veszi az irányt. Az orgonaművész most úgy döntött, elég volt a sok jövés-menésből, ő maga is a tengerentúlra költözik, hogy közelebb lehessen a családjához.

Ava születése sok mindent átértékelt bennem, többek között azt is, hogy hol is van a helyem a világban. A fiam, Nick Kanadában él, ahol én magam is szocializálódtam a kamaszéveimben, ráadásul kanadai állampolgár is vagyok, így kézenfekvő, hogy odaköltözöm. (...) Olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy már elfogadtam egy felkérést is. Megkerestek egy hatalmas kanadai fesztiváltól, hogy legyek a zenei vezető, én pedig gondolkodás nélkül igent mondtam” – mesélte a Ripostnak a zenész.

Varnus Xavér Kanadába költözik Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.