Úgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltán

Forrás: RTL Klub -
Berényi Miklós Szőke Zoltán Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távozik a Barátok közt rosszfiúja, Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot.

A Bors úgy tudja, a Berényi Testvérek Kft. résztulajdonosát alakító Szőke Zoltán már jó ideje fontolgatja a népszerű sorozatból való kilépését, szerinte ugyanis Miklós hidegfejű, számító, erőszakos karaktere nem összeegyeztethető a valódi, vallásos énjével.

"Már egy ideje mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére. Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt, többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment. Kezdetben próbálták a sorozat készítői itt tartani, de magatartásán látszik, hogy mennyire eltökélt, így inkább elengedik" – mondta a lapnak egy stábtag, aki azt is elmondta, hogy a nézők még hónapokig láthatják kedvencüket. A lap a sorozat sajtófelelősét, Szabó Pétert is megkereste: "Zoli jelenleg is forgat, a távozásával kapcsolatos pletykákra nem szeretnénk reagálni" – válaszolta.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.