A legnagyobb titokban másodjára is megnősült Jude Law

Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang -
házasságkötés lesifotók házasság London Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban, másodjára is megnősült Jude Law.

Nők ezrei szomorkodhatnak, hiszen másodjára is elkelt Jude Law. A 46 éves színész a londoni városházán mondta ki a boldogító igent kedvesének, Phillipa Coannak, akivel három éve alkotnak egy párt. A The Sun lesifotóiból kiderült, hogy kerülték a felhajtást, az ifjú ara egy egyszerű, fodros, krémszínű ruhát viselt, a férj pedig egy sötétkék szmokingot és kalapot.

Jude Law korábban hat évig volt házas, első feleségétől, Sadie Frosttól 2003-ban vált el. Összesen öt gyermeke született korábbi kapcsolataiból.

Jude Law és Phillipa Coan Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang
Itt az első esküvői fotó Kokóról és a feleségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-itt-az-elso-eskuvoi-foto-kokorol-es-felesegerol.htmlMájus elsején, titokban házasodott össze Kovács Kokó István és kisfiának édesanyja, Kata. Az első fotót az ifjú párról Kiki, azaz Patkó Béla posztolta. TV + Sztárok--Harry herceg és Meghan Markle nem követik többé Katalin és Vilmos Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-herceg-es-meghan-markle-nem-kovetik-tobbe-katalin-es-vilmos-instagram-oldalat.htmlMeghan Markle és Harry herceg tisztogatást tartottak Instagram-oldalukon: nem követik többé Vilmost és Katalint. TV + Sztárok--Feltörték Michael Bublé Instagram-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-feltortek-michael-buble-instagram-oldalat.htmlHackerek törték fel Michael Bublé Instagram-oldalát. TV + Sztárok--Csernus Imre feladta praxisát, borászként éli mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190502-csernus-imre-feladta-praxisat-boraszkent-eli-mindennapjait.htmlMegszüntette magánpraxisát és a noszvaji birtokán borászként éli mindennapjait Csernus Imre. TV + Sztárok--Elvette kisfia édesanyját, Katát az egykori bokszoló, Kokohttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elvette-kisfia-edesanyjat-katat-az-egykori-bokszolo-koko.htmlSzerény szertartáson vette el kisfia édesanyját az egykori bokszoló, Koko: csak a közeli barátok és a család volt jelen a menyegzőn. TV + Sztárok--Kopaszra nyírta Majka a Bezár a bazár! játékosának hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-kopaszra-nyirta-majka-a-bezar-a-bazar-jatekosanak-hajat.htmlMajka a Bezár a bazár! játékosának megjelenését változtatta meg, ráadásul drasztikusan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.