Singh Vikit szexi csipkés fehérneműben fotózták

fehérnemű erotikus szexi Singh Viki csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve kezdte az életmódváltást Singh Viki. Most fehérneműben mutatta meg új alakját.

"Pontosan egy éve változott meg az életem!! Életmódot váltottam, és megszabadultam 12 felesleges kilótól!" - írta egyik legújabb posztjához Singh Viki.

Az átalakulást egy fehérneműs fotózással ünnepelte meg. A fotózás kulisszatitkairól pedig képeket is osztott meg. Mondanunk sem kell, az énekesnő elképesztően szexi volt a fekete, csipkés darabokban.

Rákóczi Feri beszámolt arról, hogyan élték meg a merényleteket Srí Lankánhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-rakoczi-feri-beszamolt-arrol-hogyan-eltek-meg-a-merenyleteket-sri-lankan.htmlRákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaraltak, amikot terrotámadások érték az országot. A rádiós elmondta, hogyan élték meg a borzalmakat. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoJolly szerint Enrique Iglesias ellopta egy daláthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-jolly-szerint-enrique-iglesias-ellopta-egy-dalat.htmlJolly meg van győződve arról, hogy a világsztár az ő egyik dalát használta fel slágeréhez: már szakértők vizsgálják az egyezést. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elhunyt édesanyjától szokott tanácsot kérnihttp://www.life.hu/sztarok/20190430-zalatnay-sarolta-elhunyt-edesanyjatol-szokott-tanacsot-kerni.htmlZalatnay Sarolta rendkívül szoros kapcsolatban volt édesanyjával, aki a halála után is segít Cininek: megnyugtatja, hogy jó úton jár az életben. TV + SztárokOrigoWeisz Fannit sokszor elutasították a modellszakmában siketsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-weisz-fanni-sokszor-elutasitottak-a-modellszakmaban-siketsege-miatt.htmlWeisz Fanni ma már példaként állhat minden kislány előtt, de főként a fogyatékossággal élők előtt. Sokat küzdött azért, hogy sikeres modell legyen, rengeteg elutasításban volt része siketsége miatt. TV + Sztárok--Életveszélyes állapotban, mentőhelikopter szállította kórházba VV Zsuzsa kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-eletveszelyes-allapotban-mentohelikopter-szallitotta-korhazba-vv-zsuzsa-kisfiat.htmlSúlyos autóbalesetet szenvedett Kiskunmajsánál VV Zsuzsa, kisfiát érte a legsúlyosabb sérülés: mentőhelikopterrel szállították kórházba Leventét. TV + Sztárok--Novák Heni a Jóban rosszban egykori sztárja Los Angelesben éli az amerikai álmot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-los-angelesben-eli-az-amerikai-almot-video.htmlNovák Heni, a Jóban rosszban egykori sztárja évekkel ezelőtt Los Angelesbe költözött. Mostanra egy igazi álomkarriert tudhat magáénak. A Life.hu riportere Hollywoodban készített exkluzív interjút a gyönyörű Henivel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.