Harry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése után

Születés Meghan Markle Meghan hercegné szülés költözés Afrika Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. 

Hatalmas népszerűségnek örvend az ifjú hercegi pár, Harry herceg és Meghan hercegné. Frissen létrehozott Instagram-oldaluk máris elérte az 5 millió követőt. A Daily Mail cikke szerint a palota attól tart, hogy Meghan hercegné akár Dianánál is népszerűbb lehet, ez pedig nem biztos, hogy sok jóra vezetne.

Harry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok

Egy bennfentes szerint úgy vélik, hogy idővel a hercegi pár saját vállalkozásokba kezdene, amit nem tudnak majd kontrollálni. Éppen ezért felröppent a pletyka arról, hogy a kicsi születése után nem sokkal két-három évre elköltöznének egy másik országba, ahol a mostanihoz hasonlóan jótékonysági munkát végeznének. Felmerült Ausztrália és Kanada is, ám ezt a két országot kizárták. Ha ez valóban bekövetkezik, minden bizonnyal valamely afrikai ország lesz az, ahol új életet kezdenek hármasban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.