Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungaryt

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary ezüst Esztergályos Patrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esztergályos Patrik kemény küzdelemben maradt alul, ő lett az Exatlon Hungary második helyezettje. Elárulta, mikor érezte, hogy nem fog győzni. 

Esztergályos Patrik minden erejét bevetve küzdött azért, hogy megnyerje az Exatlon Hungaryt, ám sajnos ez neki nem sikerült. Az abszolút győztes Huszti Kata lett, fölényét már a verseny egy pontján Patrik is érezte: az olimpiai medencés pályán tudatosult benne, hogy mekkora a lány előnye.

Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungaryt Forrás: TV2

Tudtam, hogy nagyon nagy isteni csodának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy meg tudjam nyerni az Exatlont. Viszont az, hogy Kata megnyerte a 20 millió forintot, és az Exatlon bajnoka lett, azt gondolom, hogy nagyon jó helyre került maga a pénzdíj is, és maga a dicsőség is, hiszen egy nagyon jó embert ismertem meg benne is" – árulta el Patrik, aki annak örül, hogy jó teljesítményt nyújtott a többi fiúhoz képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.