Flipper Öcsi édesanyja szerint a zenészt a nők tették tönkre

Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu -
halál nők Flipper Öcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Flipper Öcsi 2008-ban távozott az élők sorából, több mint 10 éve nincs köztünk a zenész, de családtagjai és rajongói soha nem feledik. Édesanyja elárulta, mi is vezetett Öcsi halálához.

Flipper Öcsi több mint 10 éve távozott az élők sorából, és habár az idő segít a veszteség feldolgozásában, sokan nem tudják elfogadni, hogy a zenész nincs többé. Nyughelye Fejér megyében, Kajászón található, ide zarándokolnak el a rajongói és a családtagjai, hogy megemlékezzenek a zenészről.
„Minden erőmet össze kell szedni, hogy csütörtökön rajongókkal, zenésztársaival, Viki lányommal és az unokámmal részt tudjak venni a zarándokúton, ami Kajászón, Öcsi sírjánál, egy megemlékezéssel ér véget" – mondta a Blikknek Flipper Öcsi édesanyja.

Flipper Öcsi több mint 10 éve távozott Forrás: www.flipper.mindenkilapja.hu

Csodálatosan érzékeny, jó ember volt, a nők tették tönkre. Annyi csalódás érte, kihasználták,

Vidám természete ellenére a rengeteg csalódás tette tönkre őt.

Palvin Barbara gyűrűt visel az ujján, hatalmas mosollyal mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190417-palvin-barbara-gyurut-visel-az-ujjan-hatalmas-mosollyal-mutatta-meg.htmlZajlik az élet a világhírű magyar modell, Palvin Barbara körül. Nemrégiben a Victoria's Secret angyalai közé választották, most pedig ennek jegyében gyűrű is került az ujjára. TV + SztárokOrigoDallos Bogi elárulta, milyen érzés, hogy ő lesz az új X-Faktor mentor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-dallos-bogi-elarulta-milyen-erzes-hogy-o-lesz-az-uj-xfaktor-mentor-video.htmlRadics Gigi helyett az idei X-Faktor női mentora Dallos Bogi lesz.TV + SztárokOrigoSztárok, akik csúnyán bánnak az alkalmazottaikkal: Jennifer Lopeznél és Sharon Stone-nál sem jó dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20190417-sztarok-akik-csunyan-bannak-az-alkalmazottaikkal-jennifer-lopez-es-sharon-stone.htmlAzt hihetnénk, hogy a sztárok mellett dolgozni maga a valóra vált álom, de valójában nem minden híresség bánik úgy az alkalmazottaival, ahogy azt megérdemelnék. Sajnos a világsztárok közül meglehetősen sokan használják ki az alkalmazottaikat, bánnak velük csúnyán, vagy nem fizetik meg őket rendesen – pedig volna miből. TV + SztárokOrigoHalle Berry friss fotóján melltartó nélkül pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-halle-berry-friss-fotojan-melltarto-nelkul-pozol.htmlHalle Berry a friss fotóján a farmerdzsekije alá még csak melltartót sem vett. TV + Sztárok--Kabát Petit őrült focidrukker zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kabat-petit-orult-focidrukker-zaklatta.htmlKabát Peti elárulta, egy fanatikus focidrukker zaklatta őt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBalázs Andi zavarba ejtő történetet osztott meg az Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-balazs-andi-zavarba-ejto-tortenetet-osztott-meg-instagram-oldalan.htmlÉrdekes tényeket osztott meg magáról Insta-storyban Balázs Andrea színésznő. Többek között azt is elárulta, hogy egyszer annyira nevetett, hogy bepisilt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.