Kozsó minden évben elzarándokolt a Notre-Dame-hoz

Forrás: Facebook - Ámokfutók -
zarándoklat zene művészet Párizs Notre-Dame székesegyház (Párizs) Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kozsó imádja Párizst. A zenész szinte minden évben elzarándokolt egyik kedvenc városába, az utazások központjában pedig sokszor a Notre-Dame állt. Élő adásban elmesélte, mennyire megrázta a tűz híre. 

"A művészet közepe volt" – mondta Kozsó, akit megrázott a Notre-Dame leégésének híre. Rendszeresen elzarándokolt Párizsba, és így az épülethez is.

"A lelkem összetört ezen – folytatta Kozsó, aki bizonyos dalokhoz a Notre-Dame-ban tett látogatása során kapott ihletet. – Rengeteg művésznek kicsit megtört a lelke és a szíve" – jelentette ki a zenész, aki legutóbb egy évvel ezelőtt járt Párizsban, de hamarosan újra elutazik.

"Amikor jött ez a tűz, egyszerűen fel sem fogtam. Attól féltem, hogy ennek vége lesz" – mondta Kozsó, aki bámulatosnak tartja az összefogást, ami az épület megmentéséért indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.