Hujber Feri állítólag megszakította a kapcsolatot a barátaival

Hujber Ferenc élet barátok kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri a tönkrement házassága óta visszavonultan él, nem tudni, hol dolgozik, és pontosan mit is csinál a színész. Ő maga nem is nyilatkozik, egy volt barát azonban elárulta, hogy Feri nem tartja a kapcsolatot a régi társaival.

Hujber Feri már jó ideje nem nyilatkozik sem a magánéletéről, sem arról, merre tart a szakmai pályája. Teljesen kivonult a médiából, de a közösségi oldalait sem frissíti. A Story információi szerint sok barátjával is megszakította a kapcsolatot.

Hujber Feri elfordult a barátaitól Forrás: Youtube

Feri hol külföldön van, hol itthon. A legtöbb barátjával és kollégájával megszakította a kapcsolatot. A színpadtól is visszavonult, hiába csábították többen egy-egy szereppel, nem akar reflektorfénybe kerülni" – mondta a lapnak egy hajdani ismerőse.

Nem tudom, szerzett-e új barátokat, de hogy a régiek nagy részét elveszítette, az biztos.

Nem nyilatkozom
„Feri határozottan megkérte az egész családot, hogy ne mondjunk róla semmit, ezért nem árulhatom el, hogy hol tartózkodik jelenleg a fiam"

Azurák Csaba távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-azurak-csaba-tavozik-a-tv2tol.htmlA TV2 közleményben tudatta: Azurák Csaba távozik a csatornától. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárulta, voltak félreértések közte és anyósa közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-debreczeni-zita-elarulta-voltak-felreertesek-kozte-es-anyosa-kozott.htmlDebreczeni Zita és az anyósa között eleinte voltak félreértések, de mára elmúltak a kezdeti nehézségek. TV + SztárokOrigoKökény Attila nyilatkozott az ítéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kokeny-attila-nyilatkozott-az-iteleterol.htmlKökény Attilát hivatali vesztegetéssel vádolják, ami miatt pénzbírságot kapott, delehet, hogy nem ússza meg ennyivel. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárulta, voltak félreértések közte és anyósa közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-debreczeni-zita-elarulta-voltak-felreertesek-kozte-es-anyosa-kozott.htmlDebreczeni Zita és az anyósa között eleinte voltak félreértések, de mára elmúltak a kezdeti nehézségek. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: visszaéltek az Iron Lady fotóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.