Vajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent neki

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi varjú Andy Vajna üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek.

Különös történetet mesélt el a követőinek Vajna Timi. Insta-storyban elárulta, reggel berepült hozzá egy varjú. Úgy sejti, elhunyt férje, Andy üzenhetett neki ezzel.

Reggel berepült egy varjú a szobámba, és este Andyvel álmodtam. Utánaolvastam a mitológiai jelentésének. Szerintem meglátogatott a férjem, mivel a madarak a lelkek hordozói. Vagy magával szeretne vinni... az éjjeli szerkényben lévő jegygyűrű felé vette az irányt a madár, aztán sikerült kihessegetni az ablakon. Érdekes volt.”

Vajna Timi különös történetet osztott meg Forrás: Instagram/Vajna Timi
Britney Spears állítólag visszavonulhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-britney-spears-allitolag-visszavonul.htmlA hírek szerint Britney Spears édesapja egészségi állapota miatt döntött úgy, hogy visszavonul, és ezúttal állítólag végleg. TV + Sztárok--Még nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meg-nem-hallgatta-ki-a-rendorseg-a-balesetezo-lovasi-andrast.htmlLovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében. TV + Sztárok--Diana hercegné engedékeny szülő volt a királyi séf szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-diana-hercegne-engedekeny-szulo-volt-a-kiralyi-sef-szerint.htmlCarolyn Robb volt az első női séf a királyi családnál, ő mesélt most arról, milyen szülő is volt Diana hercegné. TV + Sztárok--A kórházat okolja édesanyja haláláért a Megasztár énekese, Almás Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-a-korhazat-okolja-edesanyja-halalaert-a-megasztar-enekese-almas-gergo.htmlSzörnyű tragédia érte a Megasztárban feltűnt Almás Gergőt: elvesztette édesanyját. TV + SztárokOrigoKínos fotót osztott meg magáról Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-kinos-fotot-osztott-meg-magarol-vastag-csaba.htmlVastag Csaba egy kínos múltbéli fotóval sokkolta a rajongóit. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta egyre rosszabbul vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-egyre-rosszabbul-van.htmlFérje halála óta egyre rosszabbul van Koós János özvegye, Dékány Sarolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.