Tóth Gabi bosszú eljegyzés bulvár bulvársajtó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről.

Mint azt már megírtuk, Majka rajongói kiakadtak, mondván rossz ötlet volt Tóth Gabival közösen készítenie dalt. Erről több bulvároldal is beszámolt, az énekesnő pedig ezt egy hosszabb Facebook-videóban nehezményezte. Ahogyan ő fogalmaz, az újságírók csupán bosszút akartak rajta állni, le akarták járatni amiatt, mert korábban nem volt hajlandó nekik nyilatkozni az eljegyzéséről.

A bulvármegkeresésekre mi nemet mondtunk, amikor kérdezték, hogy nyilatkozunk-e erről. Kitettünk egy fotót és nem kívántunk nyilatkozni. A menedzserem próbálta hárítani, nem akartuk felvenni a telefont, de erőszakosak voltak a lapok, nem akarták tudomásul venni, hogy csak itt a fotó és kész... Mi ilyenek vagyunk, nem akarjuk kiteregetni. (...) A bulvár ezt nagyon szívére vette, hogy nem akarunk erről nyilatkozni részletekbe menően, erre ma reggel arra ébredtem, hogy Majka Facebook-oldalán találtak fogást rajtunk, így tudtak bosszút állni, amiért nem nyilatkoztam.”

Gesztesi Károly újra tanul: hittudományokat hallgat majdhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-gesztesi-karoly-ujra-tanul-hittudomanyokat-hallgat-majd.htmlMeglepő döntést hozott Gesztesi Károly. Újra iskolapadba ült, hogy hittudományokat hallgathasson. Nemcsak kedvtelés ez, komoly tervei vannak. TV + Sztárok--53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--Klapka György után hatalmas vagyon maradt, még mindig nem zárult le az örökösödéshttp://www.life.hu/sztarok/20190416-klapka-gyorgy-utan-hatalmas-vagyon-maradt-meg-mindig-nem-zarult-le-az-orokosodes.htmlKét évvel ezelőtt hunyt el Klapka György, ám az utána maradt hatalmas vagyonnal kapcsolatos örökösödési eljárás még mindig nem zárult le. Többek között egy 10 ezer négyzetméteres ingatlant is árulhatnak az Aranyember gyermekei. TV + Sztárok--Ben Affleck titokzatos szőke nővel sétálgat – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ben-affleck-titokzatos-szoke-novel-setalgat.htmlCsak néhány napja derült ki, hogy Ben Affleck szingli, de máris egy titokzatos szőke nő oldalán látható. TV + Sztárok--Sokak szerint a legnagyobb titkokban megszült Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190415-sokak-szerint-a-legnagyobb-titkokban-megszult-meghan-markle.htmlAz a hír járja, hogy Meghan Markle a legnagyobb titkokban megszült. TV + Sztárok--Neccharisnyában harmonikázik Madonna – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-neccharisnyaban-harmonikazik-madonna.htmlKülönös videót töltött fel a közösségi oldalára Madonna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.