neccharisnya frizura Madonna harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös videót töltött fel a közösségi oldalára Madonna.

Madonna újabban az 1920-as éveket idéző rövid fekete hajjal hódít. Új külsejét most egy videón is megmutatta. A felvételen az látható, amint neccharisnyában, nagy terpeszben ül, harmonikát fog a kezében és csábosan néz a kamera felé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Madame ❌ is a spy in the house of Love ♥️

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Függőségéről vallott Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fuggosegerol-vallott-szabo-simon.htmlSzabó Simon színész lerántotta a leplet a függőségéről: erről a szenvedélyéről még a legnagyobb hajtás közepette sem tud lemondani.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigoVajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoCatherine Zeta-Jones átlátszó bikiniben mutatta meg tökéletes idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-catherine-zeta-jones-atlatszo-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-idomait-foto.htmlHiába tölti be hamarosan az 50. életévét Catherine Zeta-Jones, elképesztő formában van, amit egy gyönyörű és szexi képpel be is bizonyított. TV + Sztárok--Eljegyezte Tóth Gabit Krausz Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-eljegyezte-toth-gabi-enekesnot-krausz-gabor.htmlA pár másfél éve van együtt, kapcsolatuk pedig a minap szintet lépett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.