fürdőkád Bódi Sylvi meztelen kád
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egy kádban habfürdőzik friss fotóján.

Bódi Sylvi újra meztelenül fotózta magát férfirajongói legnagyobb örömére. Természetesen a bájait nem tette közszemlére, de a felvétel így is szexi lett: a gyönyörű modell egy kádban habfürdőzik.

Voltak olyan követők, akik a kép láttán egyből szerelmet vallottak neki.

A fotót ide kattintva érheted el!

Bódi Sylvi újra meztelenül mutatta meg magát Forrás: Instagram/sylvibodi
Kajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigoVajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoBoros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-boros-lajos-5-hetig-volt-komaban-csoda-hogy-eletben-maradt.html5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha. TV + Sztárok--Oldalmellet villantott Singh Viki – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigoA párjáról vallott Xantus Barbara: fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190413-parjarol-vallott-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret.htmlXantus Barbara egy fiatalabb férfival kötötte össze az életét, akiről most először beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.