Orra miatt szólt be Csobot Adélnak Istenes Bence

orr Csobot Adél bohócdoktor Istenes Bence beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalon szólt be játékosan kedvesének, Csobot Adélnak Istenes Bence.

Istenes Bence egy vicces fotót töltött fel a közösségi oldalára. Kedvesével, Csobot Adéllal láthatóak rajta, amint piros orrot viselnek. Ezzel is jelezték, hogy támogatják a Piros Orr Bohócdoktorokat, vagyis azt a küldetést, hogy a kórházban fekvő beteg gyermekeket megnevettessék és jókedvre derítsék.
A műsorvezető azért egy picit oda is szúrt szerelmének a bejegyzéssel, ezzel a mondattal:

„Adél a saját orrával szerepel a képen.”

Azt egyelőre nem tudni, az énekesnő hogyan reagált a beszólásra.

Medveczky Ilonának egészségügyi gondjai vannak, nehezen tartja rendben otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-medveczky-ilonanak-egeszsegugyi-gondjai-vannak-nehezen-tartja-rendben-otthonat.htmlSokan csodálják Medveczky Ilona gyönyörű otthonát és kertjét. A táncművész elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt már nehezen tartja karban otthonát. Maga takarít és a kertet is ő gondozza. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik megjárták a poklot: Nótár Mary és Judy életében is történtek tragédiákhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-magyar-sztarok-akik-megjartak-a-poklot-notar-mary-es-judy-eleteben-is-tortentek-tragediak.htmlAz élet sajnos nemcsak jó dolgokat tartogat, rengeteg megpróbáltatás elé is állítja az embereket, és mindenkinek az a legnehezebb, amivel éppen meg kell küzdenie. Súlyos baleset, a szeretteink elvesztése vagy éppen egy gyilkos kór is jelentheti a poklot, amelyet az alábbi sztárok már mind megtapasztaltak. Ők azok a hírességek, akik már túléltek nagy tragédiákat. TV + SztárokOrigoKivágott ruhában pózolt Scarlett Johansson – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-kivagott-ruhaban-pozolt-scarlett-johansson.htmlKülönleges szabású ruhájával igencsak nagy feltűnést keltett a Bosszúállók: Végjáték premierjén Scarlett Johansson. TV + Sztárok--Áttetsző felsőben gálázott Rubint Réka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-attetszo-felsoben-galazott-rubint-reka.htmlRubint Réka megint megvillantotta szexi oldalát: nagyon dögös csipkefelsőben pózolt. TV + Sztárok--Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.