oldalmell mell fashion week Singh Viki estélyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát.

Csillogó, flitteres estélyiben pózol a közösségi oldalán Singh Viki. A különleges darab remekül áll rajta, ám a rajongóknak nem ez tűnt fel először a képen, hanem az, hogy a felsőrésze annyira nyitott, hogy gyakorlatilag kilátszik belőle kebleinek egy része.

Medveczky Ilonának egészségügyi gondjai vannak, nehezen tartja rendben otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-medveczky-ilonanak-egeszsegugyi-gondjai-vannak-nehezen-tartja-rendben-otthonat.htmlSokan csodálják Medveczky Ilona gyönyörű otthonát és kertjét. A táncművész elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt már nehezen tartja karban otthonát. Maga takarít és a kertet is ő gondozza. TV + Sztárok--Vajna Timi videót posztolt férje, Andy Los Angeles-i temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-vajna-timi-videot-posztolt-ferje-andy-los-angelesi-temeteserol.htmlVajna Tímea videót posztolt elhunyt férje, Andy Los Angeles-i temetéséről. TV + SztárokOrigoOrra miatt szólt be Csobot Adélnak Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20190414-orra-miatt-szolt-be-csobot-adelnak-istenes-bence.htmlA közösségi oldalon szólt be játékosan kedvesének, Csobot Adélnak Istenes Bence. TV + SztárokOrigoÁttetsző felsőben gálázott Rubint Réka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-attetszo-felsoben-galazott-rubint-reka.htmlRubint Réka megint megvillantotta szexi oldalát: nagyon dögös csipkefelsőben pózolt. TV + Sztárok--Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCsodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.