Schmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés után

boldogság eljegyzés párkapcsolat szerelem Schmuck Andor politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.

Rátalált a boldogság Schmuck Andor politikusra egy 22 éves egyetemista lány személyében. A 26 év korkülönbség miatt kapott a közvéleménytől hideget-meleget. A rosszindulatú kommentelőknek nemrégiben egy vicces képpel is visszavágott.

Schmuck Andor eljegyezte szerelmét Fotó: Szabó Gábor - Origo

Most már az eljegyzésükről szólnak a hírek. "Nagyon boldogok vagyunk, ahogy Eszter mondaná, három méterrel a föld fölött járunk. Mindketten értesítettük a családot az örömhírről, anyukám megkérdezte, hogy nem korai-e a dolog. Mondtam neki, hogy délután 4-re volt megbeszélve a randevú, nem este 7-re" – mesélte Schmuck Andor a Blikknek.

A menyasszonya nagyon meglepődött a lánykérésen. "De azonnal igent mondtam. Ez nem is kérdés, hiszen tudom, hogy Andorral összetartozunk" – mesélte a fiatal egyetemista.

Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigoÜvegpohárral dobták meg a Nemazalány-Lil G rapduót egy koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-uvegpoharral-dobtak-meg-a-nemazalanylilg-rapduot-egy-koncerten.htmlSzegeden koncertezett a lányokból álló rapduó, Nemazalány és Lil G. A nézőtérről valaki feléjük dobott egy üvegpoharat. A koncertnek helyet adó klub, a JATE közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Liptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--Vajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.