A párjáról vallott Xantus Barbara: fiatalabb férfit szeret

Forrás: TV2 -
fiatal párkapcsolat Xantus Barbara szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara egy fiatalabb férfival kötötte össze az életét, akiről most először beszélt.

Nemcsak a Turay Ida Színház darabjában, a való életben is fiatalabb férfiba szeretett bele Xantus Barbara. Így nyilatkozott a Borsnak:
"Rájöttem, az, hogy valaki jó pasi, nem korfüggő. Ezért aztán mindegy, hogy fiatalabba vagy idősebbe szeretünk bele. Az számít, hogy induljon be a kémia, lehet fiatalabb is. Nikinél így van, és egy jó éve én is fiatalabb férfit szeretek."

Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret Forrás: TV2


A színésznő azt is elmondta, hogyan reagált kapcsolatukra a környezetük:
"Nem engedem, hogy beleszóljanak a kapcsolatomba, elbizonytalanítsanak. Ha szeretek és szeretve vagyok, akkor az két ember dolga. Persze, fogadják el a gyerekeim, de ha mondjuk anyám beszól, azzal nem fogok foglalkozni."

Itt az első fotó: így néz ki szívműtétje után Mick Jaggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-itt-az-elso-foto-igy-nez-ki-szivmutetje-utan-mick-jagger.htmlMick Jagger szerencsére jól van szívműtétje után: friss fotót posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--Ezért szakított párjával Sári Évihttp://www.life.hu/sztarok/20190413-ezert-szakitott-parjaval-sari-evi.htmlA közelmúltban nagy változások történtek Sári Évi életében. Nehéz döntésen van túl, mivel egyszerre több színdarabban is helyt kell állnia, nem maradt ideje a kapcsolatára, így külön utakon folytatják az életüket volt párjával. Erről, valamint terveiről a FEM3 Caféban mesélt bővebben. TV + SztárokOrigoIlyen lett Nagy Feró hangja a héliumos lufitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-ilyen-lett-nagy-fero-hangja-a-heliumos-lufitol.htmlA Nemzet Csótánya még sosem próbálta, milyen lesz a hangja a héliumtól. Most megtette.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchmuck Andor és fiatal kedvese megszólaltak az eljegyzés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190413-schmuck-andor-es-fiatal-kedvese-megszolaltak-az-eljegyzes-utan.htmlFiatal egyetemista lányba szeretett bele Schmuck Andor politikus. Most az eljegyzésükről szólnak a hírek. Elmondták, hogyan történt a nagy pillanat.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszólalt a zaklatási botránnyal kapcsolatban Michael Jackson eltitkolt keresztlányahttp://www.life.hu/sztarok/20190413-megszolalt-a-zaklatasi-botrannyal-kapcsolatban-michael-jackson-eltitkolt-keresztlanya.htmlMichael Jackson eltitkolt keresztlánya sokkot kapott, amikor kiderült, hogy édesapja volt az, aki a popikont hozzásegítette ahhoz, hogy gyerekei lehessenek. TV + SztárokOláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.