Szebeni István a Tények műsorvezetője lesz

Forrás: Origo -
műsorvezető Tények Szebeni István visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebeni István a Tények műsorvezetőjeként tér vissza.

Szebeni István visszatér: a tévés a Super TV2-n lesz látható a Tények műsorvezetőjeként – számolt be róla az Origo. A hírműsor április 15-étől minden hétköznap 21 óra 30 perctől jelentkezik. A híradós emellett a TV2-n is megjelenik a hétvégi Tényekben, Andor Éva oldalán.

Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek!" – nyilatkozta Szebeni István.

Szebeni István a Tények műsorvezetője lesz Forrás: Origo
Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDamu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Liptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.