Cseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn látták

fénykép párkeresés társkereső válás Cseke Katinka csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója.

Cseke Katinka színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy nem híve az internetes társkeresőknek, ám most mégis a Tinderen bukkant fel a fotója, melyet a hot! magazin egyik olvasója szúrt ki.

A színésznő 10 év házasság után vált el gyermeke édesapjától, azóta nem talált igazi társat. A magazin felkereste, hogy megkérdezze, hogyhogy mégis regisztrált az említett oldalra.

Visszaélhettek Cseke Katinka fotójával Forrás: Facebook/Cseke Katinka

„Nem regisztráltam a Tinderre! Könyörgöm! Gyerekét egyedül nevelő anyukaként miért tennék ilyet? Ugyanez történt az egyik kollégámmal is... Nem is ismerem ezt az oldalt! Kérem, mindenki jelentse ezt a profilt, aki találkozik vele a társkseresőn, mert nem én vagyok! Visszaélnek az arcképemmel” – fakadt ki Cseke Katinka, aki úgy tűnik, továbbra sem híve az internetes párkeresésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.