Patológus szólalt meg Diana haláláról: a hercegné életben maradhatott volna

Forrás: Getty Images, AFP -
halál patológus Diana hercegné autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Richard Shepherd patológus szerint Diana hercegné túlélhette volna a végzetes balesetet egy egyszerű óvintézkedéssel.

Diana hercegné csaknem 22 évvel ezelőtt hunyt el, miután Párizsban autóbalesetet szenvedett: egy oszlopnak csapódott a kocsi, amelyben a hercegnén kívül ott ült szeretője, Dodi al-Fayed is. A haláluk körülményei a mai napig vitatottak, habár a hivatalos álláspont szerint a sofőr alkoholos befolyásoltsága okozta a bajt.

Diana túlélhette volna a balesetet Forrás: Getty Images, AFP

Dr. Richard Shepherd patológus könyvet írt a balesetről, szerinte Diana túlélhette volna az ütközést. Úgy véli, az, hogy így végződött egy ilyen karambol, rendkívül ritka, ő a pályafutása alatt ezen kívül nem találkozott hasonlóval.

Dianának egy nagyon aprócska sérülése volt – de nagyon rossz helyen”


Mirror

Együtt vetkőzött le Ördög Nóra, Tatár Csilla és Mádai Vivien - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-egyutt-vetkozott-le-ordog-nora-tatar-csilla-es-madai-vivien.htmlÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla egy reklám kedvéért dobták le a textilt és mutatták meg idomaikat fehérneműben. TV + SztárokOrigoMajka és a Fonogram zsűrítagja között megy az adok-kapokhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-majka-es-a-fonogram-zsuritagja-kozott-megy-az-adok-kapok.htmlMajka Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a Fonogram-gáláról és a zsűriről, miután díj nélkül távoztak. Azóta megy az adok-kapok. TV + SztárokOrigoÍgy őrzi férje emlékét Bujtor István özvegye, Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190407-igy-orzi-ferje-emleket-bujtor-istvan-ozvegye-judit.htmlBujtor István özvegye elárulta, az elmúlt tíz évben nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna néhai férjére. TV + Sztárok--Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKínos fotót osztott meg feleségéről, Ördög Nóráról Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-kinos-fotot-osztott-meg-felesegerol-ordog-norarol-nanasi-pal.htmlLábkrémezés közben fotózta le feleségét Nánási Pál. Ördög Nóra nem örült neki, hogy férje ilyen intim pillanatot osztott meg. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi 22 év után sem akar összeházasodni szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-volgyesi-gabi-22-ev-utan-sem-akar-osszehazasodni-szerelmevel.htmlVölgyesi Gabi több mint 22 éve van együtt szerelmével és gyermekei apjával, Ádámmal. Az énekesnő és párja a sok együtt töltött év után sem akar oltár elé állni, melynek okairól a FEM3 Caféban mesélt bővebben.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.