Majka és a Fonogram zsűrítagja között megy az adok-kapok

Forrás: TV2 -
Majka zsűri Fonogram-díj botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka Facebook-oldalán fejtette ki a véleményét a Fonogram-gáláról és a zsűriről, miután díj nélkül távoztak. Azóta megy az adok-kapok. 

Majka a Fonogram-gála után Facebookon írta le véleményét az eseményről, mivel díj nélkül tért haza. A rapper szerint egy olyan országban él, ahol a „teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellé megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy s*ggnyalás”. A zenész a zsűrit is kritizálta. Az ítészek közül Szűts László, a Mahasz elnöke nyilatkozott a rapper kirohanásáról.

Majka a Facebookon szólt be a Fonogram zsűrijének Forrás: TV2

Hallottam Majka nyafogásáról, de nem foglalkozunk vele.

Borsnak

Együtt vetkőzött le Ördög Nóra, Tatár Csilla és Mádai Vivien - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190408-egyutt-vetkozott-le-ordog-nora-tatar-csilla-es-madai-vivien.htmlÖrdög Nóra, Mádai Vivien és Tatár Csilla egy reklám kedvéért dobták le a textilt és mutatták meg idomaikat fehérneműben. TV + SztárokOrigoÍgy őrzi férje emlékét Bujtor István özvegye, Judithttp://www.life.hu/sztarok/20190407-igy-orzi-ferje-emleket-bujtor-istvan-ozvegye-judit.htmlBujtor István özvegye elárulta, az elmúlt tíz évben nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna néhai férjére. TV + Sztárok--Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVárkonyi Andrea elárulta, még nem dolgozta fel a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20190407-varkonyi-andrea-elarulta-meg-nem-dolgozta-fel-a-szakitast.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még nem heverte ki a szakítást Bochkor Gáborral. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTörött karjáról posztolt képet Hosszú Katinka: 10 éves volt az olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-torott-karjarol-posztolt-kepet-hosszu-katinka-10-eves-volt-az-olimpiai-bajnok.htmlHosszú Katinka az Instagramon osztott meg egy fotót, amelyen tíz évesen, törött karral adott interjút. TV + Sztárok--Kínos fotót osztott meg feleségéről, Ördög Nóráról Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-kinos-fotot-osztott-meg-felesegerol-ordog-norarol-nanasi-pal.htmlLábkrémezés közben fotózta le feleségét Nánási Pál. Ördög Nóra nem örült neki, hogy férje ilyen intim pillanatot osztott meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.