Így őrzi férje emlékét Bujtor István özvegye, Judit

Forrás: MTI/Bodnár Boglárka -
özvegy gyász emlék Balaton Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bujtor István özvegye elárulta, az elmúlt tíz évben nem telt el úgy nap, hogy ne gondolt volna néhai férjére.

Tíz éve hunyt el Bujtor István. Filmjeit azóta is rendszeresen műsorra tűzik a tévécsatornák, ám az özvegye azóta is képtelen azokat megnézni. Bujtor Judit a Borsnak elárulta, szinte nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe néhai férje, aki májusban töltené be 77. életévét.

A filmjeit azóta sem nézem, bár örülök, ha valaki felhív, hogy látta Istvánt a tévében, ahogy épp egy Zsigulival száguldozik. Tihany pedig továbbra is Istváné, az egy életre szóló döntés volt részemről, hogy bár a környék a szívem csücske, de a Balatonba többé nem teszem a lábam, csak időnként elnézegetek felé. (...) Abban hiszek, hogy ha valaki szeret valakit, akkor az mindennap a szívében van. Én sem kötök István születésnapjához semmit, hiszen minden nap gondolok rá és máskor is járok hozzá a temetőbe, de május 5-e azért mégis más, és olyankor biztos ott vagyok Balatonszemesen.”

Bujtor Judit minden nap gondol néhai férjére Forrás: MTI/Bodnár Boglárka
Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVárkonyi Andrea elárulta, még nem dolgozta fel a szakításthttp://www.life.hu/sztarok/20190407-varkonyi-andrea-elarulta-meg-nem-dolgozta-fel-a-szakitast.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még nem heverte ki a szakítást Bochkor Gáborral. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÖt fiatal, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-ot-fiatal-akik-meg-20-eves-koruk-elott-milliomosok-lettek.htmlÖt olyan fiatalt mutatunk be, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek. TV + Sztárok--Kínos fotót osztott meg feleségéről, Ördög Nóráról Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-kinos-fotot-osztott-meg-felesegerol-ordog-norarol-nanasi-pal.htmlLábkrémezés közben fotózta le feleségét Nánási Pál. Ördög Nóra nem örült neki, hogy férje ilyen intim pillanatot osztott meg. TV + Sztárok--Barátok tartják a lelket Koós János özvegyében, Dékány Saroltábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-baratok-tartjak-a-lelket-koos-janos-ozvegyeben-dekany-saroltaban.htmlDékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát. TV + Sztárok--Gyászol Tóth Gabi: „Köszönjük, hogy velünk voltál a kezdetektől!”http://www.life.hu/sztarok/20190406-gyaszol-toth-gabi-koszonjuk-hogy-velunk-voltal-a-kezdetektol.htmlNagy veszteség érte Tóth Gabit és családját. Elvesztették Bocit, a 15 éves kutyájukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.