Pintér Tibort zaklatta egy nő: a felesége akart lenni

édesanya feleség Pintér Tibor szerelem rajongás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor felesége akart lenni egyik rajongója. A vállalkozó szellemű nő még a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját is felkereste. 

A Fem3Café műsorában főzőcskézett Pintér Tibor és kedvese, Ilyés Jenifer. Arról is szó esett, hogy nemrégiben Tenyát egy idegen nő üldözte a szerelmével.

„Anyukámon keresztül próbált meg hozzám férkőzni már a végső stádiumban egy hölgy. Anyukámat azzal molesztálta, hogy beszéljen rá engem, hogy vegyem őt feleségül. Anyukámnak eredetileg hízelgett, hogy a hölgy dicsért engem meg őt is, hogy milyen aranyos” – mesélte Pintér Tibor.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának édesanyja egy év után mondta a nőnek telefonon keresztül, hogy Tenya nem akarja elvenni őt. Erre a nő lecsapta a telefont és többet nem kereste őket.

Jennifer Lopez szerint a 33 év alatti pasik hasznavehetetlenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-jennifer-lopez-szerint-a-33-ev-alatti-pasik-hasznavehetetlenek.htmlMeglepő kijelentést tett Jennifer Lopez egy 2018-as videóban. TV + Sztárok--Danny DeVito George Clooney-val rúgott ki a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-danny-devito-george-clooneyval-rugott-ki-a-hambol.htmlSzoros barátságot ápol George Clooney és Danny DeVito. Egy alkalommal például DeVito Clooney-ék villájában vendégeskedett Olaszországban, amikor igencsak kirúgtak a hámból. A színésznek azonban másnap élő adásban kellett szerepelnie. TV + Sztárok--Smink nélkül mutatta meg arcát Gáspár Evelin – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin smink nélkül mutatta meg arcát közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoA vártnál egy hónappal később költözik Meghan Markle és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-vartnal-egy-honappal-kesobb-koltozik-meghan-markle-es-harry-herceg.htmlA tervezettnél egy hónappal később költözik át új házába Harry herceg és Meghan Markle. TV + Sztárok--Lady Gaga állítólag Jeremy Rennerrel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-lady-gaga-allitolag-jeremy-rennerrel-randizik.htmlÚgy tűnik, Lady Gaga új párt talált: egy színésszel randizik az énekesnő, aki nem Bradley Cooper. TV + Sztárok--Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.