Ezért nem viseli eljegyzési gyűrűjét Megyeri Csilla

jegygyűrű házasság eljegyzés Megyeri Csilla ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla elárulta, vőlegényével, Zsoltival jól megvannak esküvő nélkül is.

Megyeri Csillát még 2016-ban jegyezte el kedvese, Zsolti, ám esküvőre a mai napig nem került sor. Sőt, a csinos műsorvezető nem is hordja az eljegyzési gyűrűjét. A Ripost most utánajárt annak, mi is lehet ennek az oka. Kiderült, a pár továbbra is nagyon szereti egymást, és jól megvannak esküvő nélkül is.

Szerintem hamarabb lesz babánk, mint esküvőnk. Lehet, az nem is lesz. (...) El vagyok jegyezve, de nincs rajtam mindig gyűrű, ez függ az aktuális szettemtől. Szerintem a gyűrű és a tudata annak, hogy házasok vagyunk, egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mennyire szeretjük egymást Zsoltival. Nem számít a papír, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok az életben...”

Megyeri Csilla nem hordja a jegygyűrűjét Forrás: Polyak Attila/Origo
Lady Gaga állítólag Jeremy Rennerrel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-lady-gaga-allitolag-jeremy-rennerrel-randizik.htmlÚgy tűnik, Lady Gaga új párt talált: egy színésszel randizik az énekesnő, aki nem Bradley Cooper. TV + Sztárok--A vártnál egy hónappal később költözik Meghan Markle és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-vartnal-egy-honappal-kesobb-koltozik-meghan-markle-es-harry-herceg.htmlA tervezettnél egy hónappal később költözik át új házába Harry herceg és Meghan Markle. TV + Sztárok--Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDobó Kata Andy Vajna elvesztéséről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-dobo-kata-andy-vajna-elveszteserol-beszelt.htmlElső rendezésén van túl Dobó Kata. A Kölcsönlakás közönségsikeréről beszélve a színésznő azt is elmondta, hogy meg tudta-e mutatni Andy Vajnának a kész filmet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSmink nélkül mutatta meg arcát Gáspár Evelin – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin smink nélkül mutatta meg arcát közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoA nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.