Emilio erotikus klipet forgatott: felesége, Tina szeme láttára csókolgatott egy fehérneműbe bújt modellt

Forrás: Instagram/ Jellinek Emilio -
klipforgatás Tina félrelépés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pikáns klipet forgatott Emilio: felesége szeme láttára csókolt meg egy lenge öltözetben lévő modellt.

Emilio és felesége, Tina vakon bíznak egymásban, így nem okozott gondot az énekes legújabb klipjének forgatása sem, ahol

a sztár egy gyönyörű fehérneműs modellt csókolgatott.

„Az egyik nagyon jó barátunk, Lili szerepel a klipben, amelynek a témája a szerelem, az érzelmek, és bizony a félrelépés is terítékre kerül. Beleadtunk mindent, igazán pikánsra sikerült. Tátott szájjal néztem végig a klipforgatásnak ezt a részét” – mesélte a Blikknek a feleség, Tina.

Emilio felesége a műtőasztalról fordult vissza: meglepő dolog történt

Bár régóta tervezte, és minden vágya volt, hogy plasztikai úton korrigáltassa a kebleit, az utolsó pillanatban meggondolta magát Emilio felesége, Tina.

Mel B elárulta, hogy lefeküdt Spice Girl társával, Geri Halliwellelhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-mel-b-elarulta-hogy-lefekudt-spice-girl-tarsaval-geri-halliwellel.htmlMel B hivatalosan is bevallotta már, hogy biszexuális és előszeretettel bújik ágyban szexi nőkkel is. Ezúttal pedig azt is elárulta, hogy az egykori Spice Girl-el is szexuális kalandba keveredett, amikor még együtt léptek színpadra.TV + Sztárok--Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-ledobta-ruhait-singh-viki-balhe-tort-ki-az-instagramjan.htmlEgy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. TV + SztárokOrigoLamborghinibe pattant Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-lamborghinibe-pattant-gaspar-laci-enekes.htmlNem akármilyen autót próbálhatott ki Gáspár Laci. Az énekes Lamborghinibe pattant, a kocsikázásról az Instagram-oldalán osztott meg videót. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián egy plázában verekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190324-berki-krisztian-egy-plazaban-verekedett-beszoltak-neki.htmlBerki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a realitysztár maga beszélt a vasárnap esti #Bochkor című műsorban. TV + SztárokOrigoGyereksztárok, akik otthagyták Hollywoodot: a Trónok harca színésze is visszament tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-gyereksztarok-akik-otthagytak-hollywoodot-a-tronok-harca-szinesze-is-visszament-tanulni.htmlHollywood fényes csillogása nem való mindenkinek. Sok olyan sztár van, aki az után, hogy megízlelte a sikert és a népszerűséget, inkább úgy döntött, a civil és hétköznapi életet választja. Íme, azok a színészek, akik otthagyták a show-bizniszt TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-verebes-istvan-elarulta-miert-nem-ment-el-koos-janos-temetesere.htmlVerebes István nem kísérte el utolsó útjára a 81 évesen elhunyt Koós Jánost. Elárulta, miért nem vett részt a temetésen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.