Elton John meglepő gyűjteményre tett szert, mióta nem iszik alkoholt

Forrás: AFP/Pablo Porciuncula -
gyűjtemény Elton John szalvétagyűrű porcelán Sir Elton John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1990 óta nem iszik alkoholt Sir Elton John. A zenész a bulik helyett tárgyakat kezdett gyűjteni. Most azt is elárulta, mik tartoznak a legnagyobb szenvedélyei közé. 

Sir Elton John 1990-ben döntött úgy, hogy búcsút mond az alkoholnak. A bulikat és a dorbézolást a gyűjtőszenvedély váltotta fel. A zenész most elárulta, hogy odavan a porcelánért.

Sir Elton John imádja a porcelánt Forrás: AFP/Pablo Porciuncula

„A legfinomabb porcelánt használjuk akár reggelire, akár bármi másra. Ha nálunk töltesz akár 1, akár 2 hetet, garantálom, hogy nem étkezel ugyanabból a készletből kétszer” – idézi Elton John szavait a Standard.

De nem csak a porcelánokat, a szalvétagyűrűket is imádja. Több mint 400 darabot őriz belőlük. A zenész egyébként nemrégiben bejelentette, hogy a Thomas Goode & Co. porcelánt, ezüstneműt és üvegtárgyakat gyártó cég társulajdonosa lett.

Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDobó Kata Andy Vajna elvesztéséről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-dobo-kata-andy-vajna-elveszteserol-beszelt.htmlElső rendezésén van túl Dobó Kata. A Kölcsönlakás közönségsikeréről beszélve a színésznő azt is elmondta, hogy meg tudta-e mutatni Andy Vajnának a kész filmet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiabálással indult újra Galambos Lajos perehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-kiabalassal-indult-ujra-galambos-lajos-pere.htmlLagzi Lajcsi újraindult pere kisebb kiabálással kezdődött: feleségét védte a zenész. TV + Sztárok--Újra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőperehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-ujra-kezdetet-vette-galambos-lajos-buntetopere.htmlÚjra kezdetét vette Galambos Lajos büntetőpere. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-valovilag-vv-vivi-es-vv-krisztian-szakitottak.htmlSzakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. TV + SztárokOrigoHódi Pamela is szerepelni fog az Ázsia Expressz új évadában http://www.life.hu/sztarok/20190325-hodi-pamela-is-szerepelni-fog-az-azsia-expressz-uj-evadaban.htmlHódi Pamela is szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második szériájában. Mint mondta, egy pillanatig sem hezitált, amikor megcsörrent a telefonja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.