Diana és Károly herceg sírt, amikor aláírták a válási papírokat

Forrás: AFP/Files -
válás Károly herceg Diana hercegné titok életrajzíró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábbi híresztelésekkel ellentétben Diana és Károly békében vált el egymástól – állítja a királyi család egyik életrajzírója.

Tévhit, hogy Károly herceg és Diana teljesen elhidegültek egymástól addigra, mire kimondták a válást. Legalábbis ezt állítja a királyi család életrajzírója, Ingrid Sewell.

A nő a Daily Mailnek kijelentette, hogy 1996-ban, amikor aláírták a válási papírokat, mindketten sírtak.

Diana őszintén megvallotta nekem, hogy azon a napon, amikor megtörtént az aláírás, leültek egymás mellé a kanapéra és elsírták magukat. Zűrös volt, míg eljutottak a válásig, de végül helyreállt közöttük a béke.”

Diana és Károly békében váltak el Forrás: AFP/Files

Sewell emellett egy másik titkot is elárulta a hercegi pár házas éveiről. Kiderült, hogy egy alkalommal Diana megtalálta azt a kis ajándékot, amelyet Károly herceg a szeretőjének, Camillának vett.

Sírva rohant oda Károlyhoz, hogy magyarázatot kérjen, de a férj ekkor már semmivel nem törődött, érzéketlen módon így is odaadta az ajándékot Camillának.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.