Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramján

vita fotózás Singh Viki vetkőzés beszólás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. 

"Viki, ne csináld azt, mint minden celeb. Olyan sejtelmes, szép vagy, miért mutogatod magad?" – írta az egyik követője, de például ez is a kép mellett olvasható: "Amióta kissé lefogyott, állandóan az okosabbik felét mutogatja".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#werk @csanyipisti #sexy #makeupby @biankastyle

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Viki sem maradt adós a válasszal: "néha kell csajoskodni, addig szeretném megmutatni és élvezni a testem amig még megtehetem.. miután szülök már biztosan nem posztolok majd fürdőruhás képeket" – írja.

"Ez nem rossz indulat, hanem vélemény. És egyetértek Emesével, hogy beálltál a sorba »tucatcelebnek«. Próbálj meg kitűnni, de ne ezzel! Inkább énekelj..." – jött a válasz.

"abba már ugye bele sem gondolsz, hogy mindezt abszolut önmagam szórakoztatásáért teszem??? Pont nem erdekel, hogy te vagy bárki mit gondol rólam? Ha valakinek tetszik annak nagyon örülök... de a szándékom elsősorban nem az, hogy bárki kegyeit elnyerjem ezáltal... pláne nem az érvényesülés... van énnekem elég lehetőségem érvényesülni... a fótózás/ vágás/ vloggerkedés/ modellkedés csupán hobbi... örömömet lelem benne! Ha ez téged zavar, nagyon sajnálom... nyugodtan kövess ki... ellenkező esetben a következő pofátlan beszólásnál tiltalak Köszike" – szögezte le az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.