Lamborghinibe pattant Gáspár Laci

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen autót próbálhatott ki Gáspár Laci. Az énekes Lamborghinibe pattant, a kocsikázásról az Instagram-oldalán osztott meg videót.

"Köszönöm az élményt!" – írta posztjához Laci, aki köztudottan odavan a jó verdákért.

Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-ledobta-ruhait-singh-viki-balhe-tort-ki-az-instagramjan.htmlEgy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. TV + SztárokOrigoBalesetet szenvedtek A mi kis falunk színészeihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-balesetet-szenvedtek-a-mi-kis-falunk-szineszei-molnar-aron-szekely-b-miklos.htmlA mi kis falunk harmadik évadának a forgatása nem a várt tempóban alakult. Molnár Áron agyrázkódást szenvedett, és a szeme is bevérzett, Székely B. Miklós pedig több hétre kórházba került a baleset miatt, így hozzájuk kellett igazítani a munkát. TV + Sztárok--Berki Krisztián egy plázában verekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190324-berki-krisztian-egy-plazaban-verekedett-beszoltak-neki.htmlBerki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a realitysztár maga beszélt a vasárnap esti #Bochkor című műsorban. TV + SztárokOrigoZuhanyzós fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-zuhanyzos-foto-posztolt-peter-szabo-szilvia-enekesno.htmlPéter Szabó Szilvia zuhany alatt készült képe igencsak megmozgatta a követői fantáziáját. TV + SztárokOrigo„Proli” poént nyomott Istenes Bence: még Csobot Adél szerint ishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-proli-poent-nyomott-istenes-bence-meg-csobot-adel-szerint-is-bena.htmlIstenes Bence nemrég megviccelte az egyik haverját, amit levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői szerint a vicc elég „prolira” sikerült, sőt, még Csobot Adél is így vélekedik. TV + SztárokOrigoÖngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-ongyilkossagot-kiserelt-meg-michael-jackson-lanya-paris-jackson.htmlSzombaton kórházba szállították Paris Jacksont, miután felvágta az ereit Los Angeles-i otthonában. Úgy tudni, állapota stabil, és már haza is engedték, de otthonában egy orvosi csapat vigyáz rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.