verekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a realitysztár maga beszélt a vasárnap esti #Bochkor című műsorban.

"Az egyik plázában éppen a moziba tartottunk, amikor 20-25 éves srácok jöttek velem szemben a mozgólépcsőn – mesélte a történetet Berki. – Amikor elhaladtak mellettem, tehát már mögöttem voltak, akkor az egyik beszólt. Akkor az egyszer eldurrantam. Lerendeztem úgy, hogy levittem a földre" – folytatta.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A médiaceleb elmondta, nem tudta pontosan, hogy a négy-öt fiatal közül melyikük szidta őt, de szemtől szemben megijedhettek Berkitől, mert mindenki félreállt, és egyikőjük maradt a sor végén. "Mindenkinél van egy határ" – állapította meg, majd az őt kritizálókról kijelentette: – Amikor már ott vannak előttem, akkor nem mernek beszólni, sőt kezet csókolnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.