Vajna Tímea többekkel osztozhat Andy Vajna vagyonán

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
örökség vagyon Andy Vajna Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Vajna Tímea hazatért Los Angelesből, ahol férje, Andy Vajna hamvait helyezték örök nyugalomra a családja mellett. Úgy tudni, egyelőre zárolták a vagyont, így az özvegynek sok mindenről le kellett mondania. 

Ahogy korábban mi is megírtuk: Andy Vajna halála után zárolták a vagyont, így Vajna Tímeának sok mindenről le kellett mondania. Úgy tudni, turistaosztályon utazott a férje hamvaival Los Angelesbe.

A Blikk Rúzs cikke szerint egy Los Angelesben élő magyar azt mesélte, ennek ellenére Amerikába érkezésekor Tímea és nagymamája a Beverly Hills Hiltonban laktak. "Pár nappal Tímeáék után megérkezett egy hölgy is, aki Timi vendégeként szintén ugyanebbe a hotelbe költözött. Úgy mutatta be mindenkinek, hogy a barátnője. Csak később tudtam meg, hogy a hölgy az a jósnő, aki megjósolta Tímeának, hogy egy dúsgazdag amerikai férfi veszi majd feleségül. Néhány napig ő is itt volt Timiékkel" – mondta az informátor.

Vajna Tímea többekkel osztozhat a vagyonon Forrás: Instagram/Vajna Timi

A cikk szerint Vajna Tímea már újra Magyarországon van. Azt írják, várhatóan a gyászoló özvegynek többekkel kell majd osztoznia a vagyonon. Jelentős részt örökölhet Andy Vajna volt felesége, elhunyt közös gyermekük édesanyja, Cecilia Mong. De örökölhet Csilla is, a producer, filmügyi kormánybiztos magyar származású volt élettársa is. Az is lehetséges, hogy ők csak az életbiztosításra számíthatnak, a hírek szerint ugyanis Andy Vajna alapítványokra is hagyott pénzt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.