Mészáros Dórát folyton letiltja az Instagram az erotikus képei miatt

Forrás: Instagram -
erotikus Mészáros Dóra Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyton törlődik Mászáros Dóra Instagram-oldala: szerinte a rosszakarói jelentik. 

Mészáros Dórának nagyon sok bosszúságot okoznak az utálói, legalábbis ő arra gyanakszik, hogy ők jelentgetik fel folyamatosan az Instagram-oldalát, ami miatt rengetegszer felfüggesztik. Az erotikus tartalmak miatt szüntetik meg az oldalát, pedig Dóra úgy véli, mások is raknak ki ilyen buja képeket. Nemrég ráadásul fel is törték a fiókját.

Mészáros Dórát folyton letiltják Forrás: Instagram

"Azt írta az Instagram, hogy nem létezem, a 16 ezer követőm pedig egyik pillanatról a másikra eltűnt. Aztán létrehoztam egy másik oldalt, de oda képet nem tudtam feltölteni, csak videókat – mondta a Borsnak Dóra, aki nem tudja, kiknek állhat ez érdekében. – Gyáva emberek, egy sem mer felhívni azzal, hogy személyes problémája van velem, csak jelentget, meg feltör. Végül annyi e-mailt írtam az Instagramnak, hogy visszakaptam az oldalam. Egy rejtély ez az egész történet, de örülök, hogy újra van oldalam, az utálóimnak pedig minden jót kívánok!" – tette hozzá.

Két nyuszival bővül Nánási Pál és Ördög Nóra családja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ket-nyuszival-bovul-nanasi-pal-es-ordog-nora-csaladja.htmlNánási Pál az Instagram-oldalán mutatta be a két új családtagot: nyuszikkal bővült a família. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoÍgy tért vissza Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190322-igy-tert-vissza-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Sári Évi ismét szingli, a szakításról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-sari-evi-ismet-szingli-a-szakitasrol-meselt.htmlNehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.