Így tért vissza Demcsák Zsuzsa

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
háziasszony Demcsák Zsuzsa műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére.

Mint arról már beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa volt a háziasszonya az idei Televíziós Újságírók Díja gálaestjének. A csinos műsorvezető remekül levezényelte a díjátadót, majd gyorsan távozott. A Borsnak azért sikerült őt utolérnie néhány mondatra.

Vacsoráztam, a stábbal beszélgettem, és most rohanok haza a gyerekeimhez. Haza kell mennem lefektetni őket. Ez az a közeg, amelyben szocializálódtam, de akkor is mennem kell. (...) Nem semmi volt ennyi kolléga előtt állni! De nagyon örültem a felkérésnek, már csak azért is, mert az első női műsorvezető vagyok a díjátadó hat éve során. Jó valamiben elsőnek lenni."

Demcsák Zsuzsa remekül nézett ki Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Demcsák Zsuzsa még annyit elárult, hogy remekül érezte magát az este folyamán.

Ez egy minőségi rendezvény, nem celebparti. Fantasztikus színészek, műsorkészítők jöttek el. Gyakorlatilag a teljes szakma képviseltette magát, azok az emberek, akik igazán fontosak, akik létrehozzák a műsorokat, szerkesztők, producerek. Velük egészen másról lehet beszélgetni, minthogy milyen csinos a ruhád. Nagyon jó volt azt látni, érezni, hogy őszintén érdeklődnek a másik iránt, gratulálnak egymásnak szeretetteljes légkörben. Jó volt velük találkozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.