Bereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákból

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán csalódás tapasztalat magánélet hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész.

"Sok év tapasztalattal a hátam mögött is többször éreztem már azt, pofán vertek. Ezekből nagyon lehetett volna tanulni, de nem mindig sikerült. Pedig egy-egy csalódás után mindig megfogadtam: többé nem követem el ugyanazt a hibát. Aztán az életem egy egészen más területén mégiscsak feldobta ugyanazt az élet" – mesélte a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki a Nemek és igenek című darabban alakít új szerepet. Ez arra sarkallta, hogy átgondolja, milyen igazságtalan helyzetekbe került már az élete során.

Bereczki Zoltán nehezen tanul a hibákból Fotó: Mudra László - Origo

"Még hogy nem lehet kétszer belépni ugyanabba a folyóba! A szereplők mások voltak, de a mondatok szinte ugyanazok. Ilyenkor az ember rádöbben: még mindig nem tanulta meg a leckét. És most nem kizárólag a párkapcsolatokra gondolok, vagy arra, hogy ott az ember mennyi ideig tud újra bízni, és csalódik-e ismét, viszi-e tovább a frusztrációját, vagy képes újra párra találni, hanem barátságokra és az üzleti kapcsolatokra is" – fogalmazott a színész, aki első tavaszát tölti majd az új otthonában.

Ezért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ezert-nem-vett-reszt-koos-janos-temetesen-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlKiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoKét nyuszival bővül Nánási Pál és Ördög Nóra családja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ket-nyuszival-bovul-nanasi-pal-es-ordog-nora-csaladja.htmlNánási Pál az Instagram-oldalán mutatta be a két új családtagot: nyuszikkal bővült a família. TV + SztárokOrigoÍgy tért vissza Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190322-igy-tert-vissza-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.