Állítólag Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a fiatal lány gerincsérvét

Zámbó Jimmy zene gyógyítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt állítja egy fiatal lány, hogy Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a gerincsérvét. Zámbó Krisztián azt mondta, sok hasonló történetet hallott már. 

Egy fiatal lány azt állítja, hogy a gerincsérve Zámbó Jimmy zenéjétől jött rendbe. Szörnyű fájdalmait a Király hangja enyhítette. Az esetről Zámbó Krisztián is elmondta a véleményét.

Állítólag Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a fiatal lányt

„Nagyon sok hasonló történetet hallottam – mondta Zámbó Krisztián a Mokkában. – Mindenkire másképpen hat. Van olyan, hogy házasságokat mentett meg édesapámnak a hangja, a dalai, a szövegei" – mondta Krisztián, aki örömmel hallotta, hogy ilyen gyógyító hatása van édesapja hangjának.

Ezért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ezert-nem-vett-reszt-koos-janos-temetesen-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlKiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári. TV + SztárokOrigoA ValóVilág 6 Lacijába szerelmes Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-valovilag-6-lacijaba-szerelmes-der-heni.htmlDér Heni újra szerelmes: egy volt ValóVilág játékossal jár az énekesnő. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, milyen volt 17 évesen – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-liptai-claudia-megmutatta-milyen-volt-17-evesen.htmlLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 17 évesen: vörös, göndör fürtjei voltak. TV + Sztárok--Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Rubint Rellát reggel fotózták: csak a paplan takarja a bájaithttp://www.life.hu/sztarok/20190321-rubint-rellat-reggel-fotoztak-csak-a-paplan-takarja-a-bajait.htmlRubint Rella bájait csak a paplan takarja friss fotóján. TV + SztárokOrigoKét napra eltűnt az x-faktoros Vincefi Sheilahttp://www.life.hu/sztarok/20190321-ket-napra-eltunt-az-x-faktoros-vincefi-sheila.htmlA tavalyi X-Faktorban feltűnt Vincefi Sheila nagyon ráijesztett a barátaira: napokig nem adott életjelet magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.