Absztrakt festészettel szeretne foglalkozni Som-Balogh Edina

anyaság festészet Som-Balogh Edina absztrakt művészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edina elárulta, a jövőben absztrakt képek festésével akar foglalkozni.

Som-Balogh Edina sokoldalúságát mutatja, hogy nemcsak édesanyaként áll helyt az életben, hanem kiváló színésznő, ráadásul most azt is elárulta, hogy a művészetekre is fogékony. Az utóbbi években sok időt töltött festegetéssel, és ezt a jövőben folytatni szeretné.

Tanultam festeni ebben a hat évben. Előtte is rajzoltam, de klasszikus olajfestészetet csak most tanultam. Én nem ezzel szeretnék foglalkozni, hanem absztrakt képeket akarok készíteni, és ezt most kezdem" – mesélte a FEM3 műsorában.

20 év után a lányával tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-20-ev-utan-a-lanyaval-ter-vissza-a-kepernyore-rokusfalvy-pal.htmlLányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-verebes-istvan-elarulta-miert-nem-ment-el-koos-janos-temetesere.htmlVerebes István nem kísérte el utolsó útjára a 81 évesen elhunyt Koós Jánost. Elárulta, miért nem vett részt a temetésen. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-bereczki-zoltan-azt-mondja-nem-mindig-tudott-tanulni-a-hibakbol.htmlA Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész. TV + Sztárok--Így tért vissza Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20190322-igy-tert-vissza-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, nagyon örült annak, hogy felkérték háziasszonynak a Televíziós Újságírók Díja gálaestjére. TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Az RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-az-rtl-klub-sorozatabol-kirugott-szineszno-ubrankovics-julia-sikereket-ert-el-amerikaban.htmlA Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.