A nyárra a Balaton partjára költözik Oszter Sándor felesége

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
nyaraló Failoni Donatella Oszter Sándor Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton partjára költözik nyárra Oszter Sándor felesége.

Failoni Donatella elköltözik a férjétől, de nem kell megijedni, a házaspár között szent a béke. Csupán náluk megszokott dolog, hogy a melegebb időszakot külön töltik: míg Oszter Sándor marad a család diósjenői házában, addig a feleség kiköltözik a Balaton partjára.

Sosem éltünk külön, csak arról van szó, hogy Sándor az erdőben érzi jól magát, míg én a vízpartot szeretem. Az év ezen szakában mindennap beszélünk telefonon, és persze azért néha meg is látogat a nyaralóban" – nyilatkozta a feleség a Ripostnak.

Oszter Sándor egyedül marad diósjenői otthonában Forrás: MTI/Zih Zsolt
20 év után a lányával tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-20-ev-utan-a-lanyaval-ter-vissza-a-kepernyore-rokusfalvy-pal.htmlLányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. TV + SztárokOrigoCurtis édesanyja fia drogproblémáiról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-curtis-edesanyja-fia-drogproblemairol-nyilatkozott.htmlDrogproblémái miatt vonult elvonóra Curtis. Az ott eltöltött időről most dokumentumfilmet készítettek, melyben édesanyja is elmondta, hogyan élte meg fia függőségét. TV + SztárokOrigoVerebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-verebes-istvan-elarulta-miert-nem-ment-el-koos-janos-temetesere.htmlVerebes István nem kísérte el utolsó útjára a 81 évesen elhunyt Koós Jánost. Elárulta, miért nem vett részt a temetésen. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-bereczki-zoltan-azt-mondja-nem-mindig-tudott-tanulni-a-hibakbol.htmlA Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész. TV + Sztárok--Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.