Kiosztották a Televíziós Újságírók Díját

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Demcsák Zsuzsa műsorvezető sorozat díj Televíziós Újságírók Díja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották.

Hatodik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Klub öt, a TV2 négy, az HBO három, a VIASAT3 egy, a Spektrum Home egy elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői voltak hivatalosak.

A gálaesten a szervezők megemlékeztek az idén elhunyt Baló Györgyről és Andy Vajnáról.

A Budapest Music Centerben rendezett, több mint kétszáz vendég részvételével zajló esemény házigazdája Demcsák Zsuzsa volt.

Demcsák Zsuzsa volt a háziasszony Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizennégy kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index-Comment:Com, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású show-műsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb comedy show-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb magyar sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, a legjobb mellékszereplőt, a legjobb gasztro-realityt, a legjobb talkshow-t, valamint a legjobb új sorozatot. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át.

A legjobb sorozat A Tanár lett Forrás: Televíziós Újságírók Díja

2019-ben a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású show-műsor

X-Faktor (RTL Klub)

Legjobb comedy show

Észbontók (VIASAT3)

Legjobb vetélkedő

Áll az alku (TV2)

Legjobb reality

Survivor (RTL Klub)

Legjobb gasztro-reality

A Konyhafőnök VIP (RTL Klub)

Legjobb talkshow

DTK: Elviszlek magammal (Spektrum Home)

Legjobb zsűritag

Majoros Péter Majka (TV2 – Sztárban Sztár)

Legjobb női műsorvezető

Liptai Claudia (TV2)

Legjobb férfi műsorvezető

Istenes Bence (RTL Klub)

Legjobb sorozat

Aranyélet (HBO)

Legjobb új sorozat

A Tanár (RTL Klub)

Legjobb színésznő

Kovács Patrícia (TV2 – Korhatáros szerelem)

Legjobb színész

Thuróczy Szabolcs (HBO – Aranyélet)

Legjobb mellékszereplő

Danis Lídia (HBO – Aranyélet)

Influenszernek állt Liptai Claudia lánya: ez a terve a 12 éves Gesztesi Pankánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-influenszernek-allt-liptai-claudia-lanya-ez-a-terve-a-12-eves-gesztesi-pankanak.htmlA 12 éves Gesztesi Panka saját sikereire építve kezdett influenszerkedni, édesanyja pedig mindenben segíti. A kislány mesélte el terveit és az életüket. TV + SztárokOrigoCurtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-curtis-menyasszonya-kriszti-a-nehez-idokrol-vallott-napokra-eltunt-bedrogozva-a-rapper.htmlCurtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. TV + SztárokOrigoSztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláighttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sztarok-akiket-karrierjuk-csucsan-ert-a-hirtelen-halal-paul-walkertol-emiliano-salaig.htmlAz elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta. TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott VV Vivi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szexi-dekoltazst-villantott-vv-vivi.htmlVV Vivi az Instagram-oldalán villantotta meg mély dekoltázsát. TV + Sztárok--Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralásahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szakitassal-vegzodott-kucsera-gabor-es-kammerer-zoltan-kozos-nyaralasa.htmlKucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása mindkettejük számára szakítással végződött. Elárulták, mi történt. TV + SztárokOrigoTatár Csilla és Marton Adrienn új szakmákban próbálták ki magukathttp://www.life.hu/sztarok/20190320-tatar-csilla-es-marton-adrienn-uj-szakmakban-probaltak-ki-magukat.htmlTatár Csilla és Marton Adrienn új szakmákban próbálták ki magukat a Szakma Sztár Fesztiválon, a Szakmavilág hatalmas kamionján, amely a fiatalok pályaválasztását segíti nem mindennapi módon. A rendhagyó VR-aktivitásnak köszönhetően a csinos hírességek is kipróbálhatták az építőipar, az autóipar, a vendéglátás vagy a divatvilág izgalmas feladatait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.