műsorvezető Colin Farrell káromkodás Dumbo élő adás bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie a nézőktől Colin Farrell miatt. A színész ugyanis élő adásban káromkodott. 

A műsorvezetőnek, Lorraine Kellynek kellett bocsánatot kérnie, ugyanis vendége, Colin Farrell élő adásban káromkodott. A színészt a Dumbo című produkció kapcsán hívták meg – írja a Daily Mail.

Épp az általa megformált karakterről beszélt, amikor egy csúnya szó kicsúszott a száján. „Egy özvegyet játszom, a gyermekeim elveszítették az édesanyjukat. De ezt nagyon szépen tárják a közönség elé” – vezette be mondandóját Farrell, majd hirtelen a lósz@r szó csúszott ki a száján.

Ekkor Kelly bocsánatot kért a nézőktől, majd viccesen azzal zárta a kis intermezzót: „De hát ez egy élő show!”

Egy szál alsónadrágban pózol Liu Shaolin Sándor – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-egy-szal-alsonadragban-pozol-liu-shaolin-sandor.htmlLiu Shaolin Sándor alsónadrágra vetkőzött. TV + Sztárok--Rubint Rellát reggel fotózták: csak a paplan takarja a bájaithttp://www.life.hu/sztarok/20190321-rubint-rellat-reggel-fotoztak-csak-a-paplan-takarja-a-bajait.htmlRubint Rella bájait csak a paplan takarja friss fotóján. TV + SztárokOrigoAz RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-az-rtl-klub-sorozatabol-kirugott-szineszno-ubrankovics-julia-sikereket-ert-el-amerikaban.htmlA Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. TV + SztárokOrigoKét napra eltűnt az x-faktoros Vincefi Sheilahttp://www.life.hu/sztarok/20190321-ket-napra-eltunt-az-x-faktoros-vincefi-sheila.htmlA tavalyi X-Faktorban feltűnt Vincefi Sheila nagyon ráijesztett a barátaira: napokig nem adott életjelet magáról. TV + SztárokOrigoKiderült, mennyi Koholák Alexandra tarifája a spirituális központbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-kiderult-mennyi-koholak-alexandra-tarifaja-a-spiritualis-kozpontban.htmlKoholák Alexandra is segít azoknak, akiknek szüksége van rá a férje spirituális központjában. Most kiderült, mennyit is kér ezért. TV + SztárokOrigoSári Évi ismét szingli, a szakításról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-sari-evi-ismet-szingli-a-szakitasrol-meselt.htmlNehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.