Pártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertől

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó rokontartás per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. 

Meglepő döntést hozott Pártos Csilla: elállt az évekkel ezelőtt a fia nevében indított rokontartási pertől. A volt tévés azért indította el annak idején ezt az eljárást, mert a volt férje, vagyis Pécsi Ildikó fia nem fizetett gyermektartást.

Pártos Csilla békülne Pécsi Ildikóval Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Az édesanya a fia képviseletében indított rokontartási pert Pécsi Ildikóval szemben azért, mert a színésznő fia nem fizette meg neki maradéktalanul a gyermektartást" – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György. Nem számítottak rá, hogy Pártos Csila végül úgy dönt, eláll a lehetséges pénztől, ami körülbelül 4 millió forint. Pécsi Ildikó természetesen elfogadta a felajánlást.

Az elálláshoz a művésznőnek is hozzá kellett járulnia, különben ítéletet hoztak volna, ami tetemes perköltséget jelent a vesztes félnek.

Pártos Csilla pedig azt árulta el, miért döntött így. "

Akartam Ildikóval négyszemközt is beszélgetni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.