Michael Jacksont megvédte egykori testőre

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
Michael Jackson vád testőr szexuális zaklatás pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori testőre állítja, Michael Jackson a nőkhöz vonzódott.

Kiállt egykori testőre Michael Jackson mellett. Mint ismeretes, a pop királyáról nemrég jelent meg egy dokumentumfilm, amelyben két férfi azzal vádolta meg, hogy gyerekként molesztálta őket. Bill Whitfield most azt mondja, minden vád hazugság, egykori munkaadója nem követett el ilyen szörnyűségeket.

Rengeteg alkalommal beszélgettünk azokról a nőkről, akik tetszettek neki. Annyiszor volt ez téma közöttünk, hogy teljesen biztos vagyok abban, a nőkhöz vonzódott” – idézi a testőr szavait a Mirror.

A férfi ezután még annyit hozzátett, soha nem vitt haza nőket akkor, amikor a gyerekek nála voltak.

Michael Jacksont megvédte a testőre Forrás: Getty Images/Vince Bucci
Schobert Norbi fiát zaklatták az iskolában: szülei és súlyfelesege miatt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-schobert-norbi-fiat-zaklattak-az-iskolaban-szulei-es-sulyfelesege-miatt-bantottak.htmlSchobert norbi középső gyermeke, Norbika komoly zaklatást szenvedett el hosszú ideig az iskolában: egy idősebb fiú támadta meg rendszeresen. TV + Sztárok--Drogbirtoklásért letartóztatták Mama June-t Honey Boo Boo édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-drogbirtoklasert-letartoztattak-mama-junet-honey-boo-boo-edesanyjat.htmlLetartóztatták a rendőrök a valóságshow hőst, Honey Boo Boo édesanyját, Mama June-t. Bilincs került párja, Eugene Edward Doak kezére is. Drogbirtoklással vádolják őket. TV + Sztárok--Romeo Beckham a 15 éves Millie Bobby Brownnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-romeo-beckham-a-15-eves-millie-bobby-brownnal-randizik.htmlÚgy tűnik, a 16 éves Romeo Beckhamre rátalált a szerelem: egy gyerekszínésszel randizik. TV + SztárokOrigoBritney Spears nem házasodhat apja engedélye nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-britney-spears-nem-hazasodhat-apja-engedelye-nelkul.htmlBritney Spears még mindig fizeti sok évvel ezelőtti összeomlásának árát: apja engedélye nélkül nem is házasodhat. TV + SztárokAFPEndrei Judit visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-endrei-judit-visszater-a-kepernyore.htmlAmikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk, ráadásul rendszeresen. TV + Sztárok--Műsorváltozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-a-tv2-penteken-mutatja-be-curtis-elvono-utani-elso-napjairol-keszult-dokumentumfilmjet.htmlCurtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Ennek első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.