Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

Demcsák Zsuzsa Televíziós Újságírók Díja műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa vezeti majd a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. A 2014-ben alapított és mára a szakma egyik legrangosabb értékmérőjévé érett elismeréseket március 20-án adják át.

A hagyományokhoz hűen idén is ünnepélyes díjátadó gálán adják át a Televíziós Újságírók Díját. Magyarország egyik legrangosabb televíziós elismerésének gáláját 2019. március 20-án tartják, az esemény háziasszonya Demcsák Zsuzsa lesz.

Demcsák Zsuzsa vezeti a Televíziós Újságírók Díja gálaestjét Forrás: instagram.com/zsdemcsak

„Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a hatodik Televíziós Újságírók Díja gálaestjének műsorvezetője, háziasszonya. Az év legrangosabb televíziós eseményén a legjobbakat fogjuk díjazni, eddig minden eddiginél több kategóriában. Bízom benne, hogy ez az este nem a konkurenciaharcról, hanem egymás sikereinek ünnepléséről és a kötetlen beszélgetésekről fog szólni. Egy estére mindenki eláshatja a csatabárdot és ünneplünk!” – mondta Demcsák Zsuzsa.

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású show-műsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro-reality kategóriában, valamint idén a talkshow és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

Ganxsta Zolee-t durván megviseli a szakítás: a barátai aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ganxsta-zoleet-durvan-megviseli-a-szakitas-a-baratai-aggodnak-erte.htmlAggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért: a rapper nagyon szenved a szakítása után. TV + Sztárok--Britney Spears nem házasodhat apja engedélye nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-britney-spears-nem-hazasodhat-apja-engedelye-nelkul.htmlBritney Spears még mindig fizeti sok évvel ezelőtti összeomlásának árát: apja engedélye nélkül nem is házasodhat. TV + SztárokAFPEndrei Judit visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-endrei-judit-visszater-a-kepernyore.htmlAmikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk, ráadásul rendszeresen. TV + Sztárok--Koholák Alexa hosszú posztban mesélte el, milyen rossz volt a múltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-koholak-alexa-hosszu-posztban-meselte-el-milyen-rossz-volt-a-multban.htmlKoholák Alexa mióta találkozott 26 évvel idősebb férjével, teljesen megvilágosodott: hátat fordított a múltjának és spirituális segítőként dolgozik. TV + SztárokTóth Gabi kutyájának ugyanaznap van a születésnapja, mint a névnapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-toth-gabi-kutyajanak-ugyanaz-nap-van-a-szuletesnapja-mint-a-nevnapja.htmlTóth Gabi kutyája névnapját és szülinapját ünnepelte: a kis csivava nagyon boldog lehet. TV + SztárokOrigoJohnny Depp 87 videóval bizonyítaná, hogy a volt felesége bántalmazta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-johnny-depp-87-videoval-bizonyitana-hogy-volt-felesege-bantalmazta-ot.htmlJohnny Depp a volt feleségét vádolja bántalmazással: állítólag 87 videóval tudja bizonyítani az állítását. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.