Liptai Claudia a napsütés ellenére szomorú volt: édesanyjára emlékezett

Liptai Claudia szomorú emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a gyönyörű vasárnapi tavasz, Liptai Claudia nem tudott örülni a jó időnek: elhunyt édesanyjára emlékezett.

Liptai Claudia többször mesélt már nyíltan és őszintén arról, mekkora űrt és szomorúságot hagyott benne édesanyja elvesztése, és amikor csak teheti, megemlékezik róla. Március 16-án egy szívszorító posztot tett közzé a közösségi oldalán, amelyen pici babaként az édesanyjával látható.

Liptai Claudia Forrás: InstaStory

Fluor Tomi egy titokzatos lánnyal csókolózik egy fotón, amit ő maga osztott meghttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fluor-tomi-egy-titokzatos-lannyal-csokolozik-egy-foton-amit-o-maga-osztott-meg.htmlHosszú ideig nem lehetett hallani Fluor Tomi magánéletéről, ám ezúttal egy csókolózos fotót osztott meg közösségi oldalán. TV + Sztárok--Fonogram-díjra jelölték Curtis és Majka 3 dalát: együtt veszik át a díjat, ha megnyerikhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fonogramdijra-jeloltek-curtis-es-majka-3-dalat-egyutt-veszik-at-a-dijat-ha-megnyerik.htmlCurtist és Majkát együtt jelölték az idei Fonogram Díjátadón 3 dalukért is. Ha nyernek, közösen veszik át a díjat. TV + Sztárok--Zuhanyzós fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-zuhanyzos-foto-posztolt-peter-szabo-szilvia-enekesno.htmlPéter Szabó Szilvia zuhany alatt készült képe igencsak megmozgatta a követői fantáziáját. TV + SztárokOrigoMeghalt a a Love Island valóságshow sztárja, Michael Thalassitishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-meghalt-a-a-love-island-valosagshow-sztarja-michael-thalassitis-futballista.html26 évesen hunyt el a Love Island valóságshow sztárja, Michael Thalassitis, focista. TV + Sztárok--„Proli” poént nyomott Istenes Bence: még Csobot Adél szerint ishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-proli-poent-nyomott-istenes-bence-meg-csobot-adel-szerint-is-bena.htmlIstenes Bence nemrég megviccelte az egyik haverját, amit levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői szerint a vicc elég „prolira” sikerült, sőt, még Csobot Adél is így vélekedik. TV + SztárokOrigoHien Justin Timberlake-től kaphatja meg a diplomájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-hien-justin-timberlaketol-kaphatja-meg-diplomajat.htmlElképesztő hírt osztott meg közösségi oldalán Hien. Az énekesnő Amerikában tanult, most fog diplomázni. Az oklevelet pedig egy nem mindennapi személy jelenlétében veheti majd át. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.