Fonogram díjra jelölték Curtis és Majka 3 dalát: együtt veszik át a díjat, ha megnyerik

Forrás: Majka / Insta -
jelölés Majka Fonogram-díj Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtist és Majkát együtt jelölték az idei Fonogram-díjátadón 3 dalukért is. Ha nyernek, közösen veszik át a díjat.

Több mint fél éve állt utoljára együtt színpadon Majka és Curtis, akik szeptember 25-én befejezték a közös munkát, miután Majka a SZIN-en bejelentette, hogy Curtis a drogproblémái miatt nem folytathatja velük tovább a koncertezést. Azóta eltelt néhány hónap, a rapper elvonóra ment, gyógyul, és mint kiderült, ebben az időszakban is számíthatott Majoros baráti támogatására.

Curtis, Majka Forrás: Majka / Insta

Ha megnyerik a díjat, hosszú idő után újra együtt léphetnek a színpadra.

"Mikor kiderült, hogy Fonogram díjra jelölték három számunkat is, köztük Király Viktorral közös nótánkat, Peti felhívott, hogy menjünk együtt. Mindenki azt hiszi, hogy rosszban vagyunk, pedig ez nem igaz. Történt, ami történt, de rendeződtek a dolgok köztünk, és szoktunk beszélni egymással. Ez a díj most picit más értelmet nyerne, ha megkapnánk, igazán különleges lenne"mesélte a Ripostnak Curtis, aki azt is hozzátette, hogy közös munkáról egyelőre nincs szó, mindenki a saját útján folytatja.

Paula LaBaredas fürdőruhás fotóval motiválja a portugál csapatothttp://www.life.hu/sztarok/20190317-paula-labaredas-furdoruhas-fotoval-motivalja-a-portugal-csapato-teuropabajnoksag.htmlPaula LaBaredas színésznő már a közelgő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre hangolódik. Nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoZuhanyzós fotót posztolt Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-zuhanyzos-foto-posztolt-peter-szabo-szilvia-enekesno.htmlPéter Szabó Szilvia zuhany alatt készült képe igencsak megmozgatta a követői fantáziáját. TV + SztárokOrigoÍgy élvezi a tavaszt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190317-igy-elvezi-a-tavaszt-szinetar-dora-kisfiaval-setal.htmlA színésznő kisfiával indult sétálni a kellemes időben, és erről posztolt is a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo„Proli” poént nyomott Istenes Bence: még Csobot Adél szerint ishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-proli-poent-nyomott-istenes-bence-meg-csobot-adel-szerint-is-bena.htmlIstenes Bence nemrég megviccelte az egyik haverját, amit levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői szerint a vicc elég „prolira” sikerült, sőt, még Csobot Adél is így vélekedik. TV + SztárokOrigoDobó Kata kihasználja a jó időt: napozik a színésznő – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190317-dobo-kata-kihasznalja-a-jo-idot-napozik-a-szineszno.htmlDobó Kata is örül a hirtelen jött tavasznak, amit meg is osztott követőivel. TV + Sztárok--Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya, Parishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-ongyilkossagot-kiserelt-meg-michael-jackson-lanya-paris-jackson.htmlSzombaton kórházba szállították Paris Jacksont, miután felvágta az ereit Los Angeles-i otthonában. Úgy tudni, állapota stabil, és már haza is engedték, de otthonában egy orvosi csapat vigyáz rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.