Földes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg az iskolai megaláztatást

Földes Eszter gyermekkori trauma bántalmazás iskolai erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg azt, hogy gyermekként iskolatársai megalázták.

Földes Eszter a múlt héten tett közzé egy megdöbbentő bejegyzést a közösségi oldalán, amelyben elárulta, társai megverték és megalázták az iskolában. A színésznő most a TV2 műsorában vallott arról, hogyan is élte meg ezeket az atrocitásokat.

Ezeket a traumákat az ember cipeli tovább. Általában ezekre nincs reális magyarázat, hogy miért velem történik... Sokszor az ember nem csinál semmit, amivel kiváltja, csak kipécéznek valami miatt... Mint az állatoknál, a gyerekek is megérzik, hogy ki az, akivel ezt meg lehet csinálni. Elég visszahúzódó voltam, és büszkeségből azt éreztem, hogy én ezt egyedül szeretném megoldani, és arra a megoldásra jutottam, hogy ebből csak úgy tudok kikerülni, ha hasonulok ehhez a dologhoz, és az egyik legrosszabb kislány lettem az osztályban. A végén ott tartottam, hogy ha nem megyek el magamtól, vagy a szüleim nem vesznek ki az iskolából, akkor valószínűleg kirúgnak."

A színésznő hozzátette, részben sikerült magát túltennie a történteken.

Nyilván az ember túllép, feldolgozza, hasznosítja, vagy azzal védekezik, hogy ezért lettem én ilyen erős... De ez butaság, mert ez csak egy magyarázata annak, hogy el tudja fogadni. Ettől függetlenül is oda jut az ember, ahova kell neki."

Sztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigoSchobert Larát elkényeztetettnek nevezték - megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-schobert-larat-elkenyeztetettnek-neveztek-megvedte-magat.htmlRubint Réka és Schobert Norbert lányáról talán sokan gondolhatják, hogy szülei elkényeztetik. Lara most úgy döntött, hogy közösségi oldalán megvédi magát, elárulta, hogy egy gyárban végez diákmunkát. TV + SztárokOrigoHien bikinis fotót mutatott, csodás alakja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hien-bikinis-fotot-mutatott-csodas-alakja-van.htmlAmíg mi didergünk, addig Hien már bikiniben élvezi a napsütést. A fiatal énekesnő csodás alakot villantott. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia a napsütés ellenére szomorú volt: édesanyjára emlékezetthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-liptai-claudia-a-napsutes-ellenere-szomoru-volt-edesanyjara-emlekezett.htmlHiába a gyönyörű vasárnapi tavasz, Liptai Claudia nem tudott örülni a jó időnek: elhunyt édesanyjára emlékezett. TV + Sztárok--Paula LaBaredas fürdőruhás fotóval motiválja a portugál csapatothttp://www.life.hu/sztarok/20190317-paula-labaredas-furdoruhas-fotoval-motivalja-a-portugal-csapato-teuropabajnoksag.htmlPaula LaBaredas színésznő már a közelgő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre hangolódik. Nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoFonogram díjra jelölték Curtis és Majka 3 dalát: együtt veszik át a díjat, ha megnyerikhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-fonogramdijra-jeloltek-curtis-es-majka-3-dalat-egyutt-veszik-at-a-dijat-ha-megnyerik.htmlCurtist és Majkát együtt jelölték az idei Fonogram-díjátadón 3 dalukért is. Ha nyernek, közösen veszik át a díjat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.