Öngyilkosságot kísérelt meg Michael Jackson lánya, Paris

Forrás: Getty Images -
öngyilkos Michael Jackson Paris Jackson öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kórházba szállították Paris Jacksont, miután felvágta az ereit Los Angeles-i otthonában. Úgy tudni, állapota stabil, és már haza is engedték, de otthonában egy orvosi csapat vigyáz rá. 

A TMZ információi szerint Paris a Leaving Neverland című dokumentumfilm után fellángoló botrány és az apját ért támadások miatt omlott össze.

Forrás: Getty Images

A film megjelenése nemcsak őt, de Michael Jackson testvéreit is rosszul érintette, többször is kiálltak érte a nyilvánosság előtt, ahogy Paris is, aki nemrég viszont azt írta a Twitter-oldalán, hogy nem az ő dolga megvédeni az apját. „Nincs már mit mondanom, amit ne mondtak el a védelmében. Taj (Paris Jackson unokatestvére) nagyszerűen teszi, amit tesz, és támogatom ebben. De nekem nem ez a szerepem” – írta.

Vasvári Vivient meztelenül fotózták kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-vasvari-luxus-vivient-meztelenul-fotoztak-kisfiaval.htmlVárandósan is láthattuk már Luxus Vivient meztelenül, most azonban lapos hassal és kisfiával pózol. TV + SztárokRubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma Ázsiába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-rubint-rella-es-volegenye-novothny-soma-azsiaba-koltoznek.htmlCsütörtökön jelentette be Rubint Rella, hogy focista kedvese, Novothny Soma megkérte a kezét. A pár egy éve van együtt, a lány igent mondott. TV + SztárokOrigoHárman meghaltak autóbalesetben Kiskunmajsa közelébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190315-harman-meghaltak-balesetben-kiskunmajsa-kozeleben.htmlHárman életüket vesztették az 5402-es főúton, Kiskunmajsa és Kiskunhalas között, ahol két személyautó összeütközött pénteken – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita a babafotózás nehézségeiről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190310-debreczeni-zita-a-babafotozas-nehezsegeirol-beszel.htmlMivel Debreczeni Zita a kisbabás anyukák számára nyereményjátékot hirdetett fotózásra, arra gondoltunk, megkérdezzük, milyen nehézségei vannak a baba-mama fotózásnak. A fotóművész azt is elmondta a Life.hu-nak, mi mindennel lehet lekötni a kisgyerekek figyelmét, ha nagyon nem akarnak koncentrálni a közös munkára. TV + Sztárok--Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoAleska elmondta, hogyan viselte, hogy a játékostársai bántották az Exatlonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-aleska-elmondta-hogy-viselte-a-bantasokat-amelyeket-az-exatlon-kapcsan-a-jatekostarsaitol.html30 éves lett Aleska. A Glamour-gálán amellett, hogy a Life.hu-nak elmesélte, hogyan ünnepelte a nagy napot, és miként tudja feldolgozni, hogy elérkezett ehhez a kerek évfordulóhoz, azt is elárulta a légtornász, hogyan viselte, hogy Dominikán az Exatlonban sokat bántották a játékostársai és a nézők. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.