Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi énekesnő és párja, az énekes Szabó Ádám pihenésükről posztoltak az Instagramon. Az egyik fotó különösen kedves lehet az X-Faktor egykori győztese követőinek, persze azért a másik, amelyen közösen vannak, sem rossz. Mutatjuk a képeket. 
Mr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-mr-missh-rapper-megutott-a-koncertje-utan-egy-lanyt-videon-a-bizonyitek.htmlEgy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. TV + Sztárok--Így bulizik együtt Király Viktor és párja, Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-igy-bulizik-egyutt-kiraly-viktor-es-parja-anita.htmlA Glamour-gálára Király Viktor a barátnőjével, Virág Anitával érkezett. A Life.hu-nak a szerelmes pár elmesélte, hogyan tudnak együtt bulizni, van-e nyoma a féltékenykedésnek, de Viktor azt is elmondta, mire nagyon büszke a párjával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoDallos Bogi lett az Év énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190310-dallos-bogi-lett-az-ev-enekesnoje-glamour-dijatado.htmlAz Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében. TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoBabos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--Dögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.