James Corden durván átverte David Beckhamet – videó

átverés David Beckham James Corden szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durván átverték David Beckhamet, a reakcióját pedig végig videózták.

David Beckham James Corden brit humorista áldozatává vált. A focistát azzal keresték meg, hogy szobrot állítanak ki róla, de mielőtt átadják a művet, menjen el és nézze meg, milyen lett. Így is történt, ám a leleplezés során kiderült, hogy a szobornak még véletlenül sem hasonlít az arca Beckhamére.

A sztár először kínosan mosolygott a történteken, majd elkezdte magyarázni a szervezőknek, hogy ez így nagyon nem lesz jó. Persze nem sejtette, hogy átverték... A felvétel végén aztán megjelent James Corden és elárulta, hogy csak vicceltek vele.

A fecskék védelmére kelt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-a-fecskeket-vedelmere-kelt-zimany-linda.htmlZimány Linda a fecskék védelmére kelt. TV + SztárokOrigoFöldes Eszter gyerekkori traumájáról vallott: megverték és megalázták az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-foldes-eszter-gyerekkori-traumajarol-vallott-megvertek-es-megalaztak-az-iskolaban.htmlFöldes Esztert két lány rendszeresen terrorizálta az iskolában, megrázó traumájáról Facebook-oldalán számolt be. TV + SztárokOrigoEperjes Károly függőségéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190314-eperjes-karoly-fuggosegerol-vallott.htmlEperjes Károly nem tudta feldolgozni a sikert, emiatt lett szenvedélybeteg. Erős hite mentette meg. TV + Sztárok--Házasodni készült az 52 évesen elhunyt Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-hazasodni-keszult-az-52-evesen-elhunyt-luke-perry.htmlKiderült, hogy augusztusban az oltár elé állt volna kedvesével a két hete elhunyt Luke Perry. TV + Sztárok--Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.